Veliki za male

Plesna humanitarna akcija - Sugar fever

Objavljeno: 27.2.2015

Tko, za koga, zašto?

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da udruga Rotaract klub Zagreb-Sesvete u suradnji s Plesni studio Fever u petak i subotu, 27. i 28. veljače 2015. godine, organizira u prostorijama Plesnog studija (Banjavčićeva 22) veliku plesnu akciju humanitarnog karaktera, a s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu „Veliki za male sa šećernom bolešću“.

Udruzi je nužan novac kako bi djeci slabijeg imovinskog statusa omogućila sudjelovanje u rekreacijsko-edukativnom kampu na Jadranu, gdje provodi edukaciju o načinu života i prilagodbi ovoj kroničnoj bolesti. Stoga im pružimo priliku da nauče o svojoj bolesti te pritom upoznaju hrvatsku obalu (za sve info: www.veliki-za-male.com).

Ovo je za sve vas ujedno i jedinstvena prilika da uz pomaganje, zabavu i druženje, te mentorstvo jednog od najvećih plesnih majstora u Hrvatskoj Hrvoja Kraševca savladate i osnovne plesne vještine.

Kako ja mogu pomoći?

U petak nas možete posjetiti od 21,00 h u Plesnom studiju Fever te vidjeti kako izgledaju prave Salsa večeri uz pokoju čašicu pića koje će Vas ohrabriti da se i vi okušate u tom vatrenom plesu. U subotu Vas očekuju dvije plesne radionice za početnike, jedna od 19,00 h uz standard plesne ritmove te druga od 20,00 h uz latino ritmove. Nakon radionica akcija se nastavlja iza 21 sat u hostelu Swanky Mint (Ilica 50) gdje akcija „Sugar fever“ dobiva pravo značenje. Tamo ćete imati priliku primijeniti naučene korake uz atraktivne cijene svih pića, dok će dio prihoda također biti doniran u udrugu.

Veliki plešu za male!

Ovo je jedinstvena prilika da naučite plesne korake, probudite talent i strast u sebi, te upoznate nove ljude, dok sva prikupljena sredstva idu onima kojima je to potrebno! Izgovor jednostavno ne postoji :)

Uvjereni smo da ćete prepoznati vrijednost ove akcije, da ćete izdvojiti vaše vrijeme u petak i/ili subotu te pojaviti se u što većem broju!

S radošću vas očekujemo!

Vaš Rotaract klub Zagreb - Sesvete

Facebook stranica eventa: https://www.facebook.com/events/832753830119905/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited